Αντικαταβολή

H παραγγελία σας παραδίδεται μέσω του courier στο χώρο σας κι εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Για αποστολή με αντικαταβολή υπάρχει επιβάρυνση επιπλέον € (ρωτήστε μας)

 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την εξόφληση της παραγγελίας σας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank:

GR 8002 6009 30000 69 0100 44 52 19

Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει από την ημέρα που γίνεται εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. Στο καταθετήριο είναι απαραίτητο να αναγράφεται ως αιτιολογία: το επώνυμο ή/και τον αριθμό παραγγελίας.

 

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας και να την παραλάβετε κι εξοφλήσετε με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή μετρητά στο φυσικό μας κατάστημα. (Ηρώων Πολυτεχνείου 17, Άγιος Στέφανος).

 

Αποστολές

Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την Γενική ταχυδρομική για τις παραδόσεις των παραγγελιών. Η παράδοση των αποστολών είναι άμεση (συνήθως εντός 1-2 ημερών). Σε περίπτωση που η περιοχή σας είναι νησιωτική ή χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες. Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.